Historie
In 87 jaar tijd is Huijbregts Groep uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationale marktleider. Maar het familiegevoel blijft.

Poedermengsels voor slagerijen
In 1936 startte Wim Huijbregts een bedrijf in Eindhoven. Hij begon met het mengen van mixen voor regionale slagerijen. De mixen werden onder andere gebruikt in worst- en gehaktproducten. In de jaren ’70 maakte het bedrijf een enorme groei door. Er kwam een nieuwe productielocatie in Helmond.

Poeder voor levensmiddelenindustrie
In december 1980 nam zoon Frans het bedrijf van zijn vader over. Hij zag dat er een nieuwe koers nodig was. De ambachtelijke slagerij was immers naar de achtergrond aan het verdwijnen en de vleesindustrie kreeg de overhand. Huijbregts stopte met de productontwikkeling en richtte zich op poeders voor de levensmiddelenindustrie. Onder Frans’ leiding werden hoogwaardige technologische innovaties doorgevoerd. Inmiddels heeft de derde generatie, Willem Huijbregts, de algehele leiding over de Huijbregts Groep.  

Productielocatie in Massanes, Spanje
In april 2021 heeft Huijbregts Groep haar tweede vestiging geopend. Met de nieuwe vestiging wordt onze dienstverlening ook toegankelijk voor de Spaanse (en Zuid-Europese) voedingsmiddelenindustrie. We zijn gestart met ongeveer 25 medewerkers, in de toekomst hopen we 100 medewerkers in dienst te hebben.