Huijbregts Groep ontzorgt haar klanten

Onze klanten kiezen welke van onze diensten ze willen gebruiken om ontzorgd te worden, waarna we met elkaar samenwerken om een pakket aan diensten samen te stellen.

Neem contact op
Mengen en verpakken van poeders

Sinds 2011 heeft Huijbregts Groep een geheel nieuwe high-tech productiefaciliteit. Onze fabriek heeft volautomatische dynamische mengers die de nauwkeurig afgewogen grondstoffen mengen tot een homogeen mengsel.  Wij mengen in grote volumes en hebben de mogelijkheid om snel te schakelen tussen recepten. Na het mengen verpakken we de eindproducten op maat, afgestemd op de batchgrootte die u wenst. Als u dat wilt, kunnen wij het poedermanagement van uw bedrijf volledig overnemen, inclusief voorraadbeheer. Maar onze service is flexibel. Ook voor slechts enkele onderdelen van uw poedermanagement kunt u ons inschakelen.

 

Inkoopvoordeel

Huijbregts Groep koopt wereldwijd poedergrondstoffen in. Doordat wij onafhankelijk zijn en grote hoeveelheden inkopen, kunnen wij een goede prijs bieden aan onze klanten!

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels heel wat kennis over grondstoffen verzameld. Benieuwd naar deze kennis? Neem dan contact met ons op!                                                     

   

Aankoop/afroep van grondstoffen

Als klant heeft u verschillende opties als het over het inkopen van grondstoffen gaat.

- Huijbregts koopt grondstoffen in grote hoeveelheden in. Hieruit maakt de klant een keuze.
- De klant heeft een leverancier voor zijn recept. Huijbregts Groep koopt in bij de leverancier van de klant.
- De klant koopt zelf grondstoffen in en laat ze bij Huijbregts Groep aanleveren.