Logistieke dienstverlening

Zakendoen met Huijbregts Groep zorgt voor een efficiƫnt poederbeheer en minder vrachtwagenkilometers; dus minder CO2-uitstoot!

Lees hier meer
Logistieke dienstverlening

Zakendoen met Huijbregts Groep zorgt voor een efficiënt poederbeheer en minder vrachtwagenkilometers; dus minder CO2-uitstoot! Huijbregts Groep is gespecialiseerd in de verwerking van poeders. Daardoor weten we precies waar we efficiëntie kunnen behalen.

Zakendoen met Huijbregts Groep betekent just-in-time leveringen van poedermengsels aan onze klanten.

 

Volledige traceerbaarheid

Bij Huijbregts Groep gaan we voor volledige traceerbaarheid. Zo kunnen wij met één druk op de knop zien waaruit een mix bestaat én hebben wij inzicht in de volledige tracking en tracing van onze grondstoffen. Van leverancier naar Huijbregts en van Huijbregts naar klant. Dit is zowel mogelijk bij grondstoffen die door Huijbregts zijn ingekocht als bij grondstoffen die zijn aangedragen door de klant. Dit is allemaal vastgelegd in het door onszelf ontwikkelde softwaresysteem.

 

Korte en betrouwbare levertijden

Huijbregts Groep organiseert een complete logistieke dienstverlening. Mixen worden verpakt in verpakkingseenheden op maat en gelabeld naar wens van de klant. Just-in-time leveringen, minimale- en maximale opslag behoren tot de standaardmogelijkheden.

Meer weten over de diensten van Huijbregts Groep? Neem contact op met één van onze accountmanagers!