Mengers1000x300

Artikelen

MVO

Huijbregts Groep is een familiebedrijf, het is niet afhankelijk van een externe investeerder of onbekende aandeelhouders. De familie Huijbregts heeft het bedrijf in 'bruikleen' en draagt het zo solide mogelijk over aan de volgende generaties; dé basis voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
Het beleid van Huijbregts Groep is gericht op zorg voor mens en omgeving. Dit uit zich in een gedegen hrm-beleid, een goed afval-, energie-, recycle- en transportbeheer en een grote maatschappelijke betrokkenheid. Niet voor niets is Huijbregts onlangs gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Leveranciers
Van onze leveranciers vragen we eveneens een gedegen MVO-beleid. Leveranciers moeten bij Huijbregts Groep niet alleen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, we verwachten maatschappelijk verantwoorde partners. Dit geldt zeker voor onze leveranciers uit het Verre Oosten. We onderhouden rechtstreeks contact met plantages in India, Indonesië en Egypte. We zien hier niet alleen toe op een gedegen beleid in kwaliteit en voedselveiligheid maar hebben ook oog voor de juiste arbeidsvoorwaarden van de medewerkers.

U bevindt zich hier: Home