Mengers1000x300

Artikelen

Historie

Huijbregts Groep bestaat al 83 jaar. Het bedrijf is opgericht door Wim Huijbregts in 1936. Hij startte met de verkoop van surrogaten. Door de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks producten als koffie of thee voorradig. Na de oorlog werd gestart met het mengen van kruiden en specerijen voor slagerijen in de buurt van Eindhoven.
In 1973 trad zoon Frans in dienst van Huijbregts Groep. Het bedrijf maakte mede door zijn visie in de zeventiger jaren een enorme groei door. In 1980 nam Frans Huijbregts het bedrijf van zijn vader over. Het bedrijf was inmiddels verhuisd naar Helmond. Steeds meer ging Huijbregts Groep zich naast kruiden en specerijen toeleggen op poedermengsels voor de levensmiddelenindustrie. In 2012 is de derde generatie, Willem Huijbregts, in het bedrijf gekomen.

Vandaag de dag is Huijbregts Groep een bedrijf dat poeders verwerkt voor de voedingsmiddelenindustrie. In 80% van de eetmomenten in Nederland zijn kleur-, geur- en/of smaakstoffen, afkomstig van Huijbregts Groep verwerkt. Het kan hierbij gaan om margarine, brood, yoghurt, soepen, sauzen, snacks en nog veel meer....

U bevindt zich hier: Home