Onze klanten kunnen rekenen op:

Transparantie

Bij Huijbregts zijn we transparant! Klanten weten precies waar ze met Huijbregts Groep aan toe zijn. Klanten maken zelf een keuze uit onze dienstverleningsmogelijkheden. Kopen wij in of koopt de klant zelf in? Houden wij grondstoffen en eindproducten op voorraad of niet? Maar ook; welke grondstoffen worden gebruikt in de diverse recepten? Onze klanten zijn altijd volledig geïnformeerd over hun eigen receptuur; daarin zijn we transparant.

We zijn niet alleen transparant als het om klanteigen recepten en dienstverlening gaat, ook onze prijsafspraken zijn transparant. Op basis van een open calculatie doen we zaken met elkaar.

Voedselveiligheid op topniveau!

Om kwaliteit en voedselveiligheid te garanderen voeren wij 100% ingangs- en uitgangscontrole uit in ons eigen laboratorium. Hierbij maken we o.a. gebruik van een Nir-Scan (Near-Infrared Spectroscopy). Op aanvraag van de opdrachtgever doen we extra controles.

Om een goed allergenenbeleid te kunnen voeren hanteren we de volgende maatregelingen:
– High Care ruimtes, in deze ruimtes is kruisbesmetting geheel uitgesloten
– Geen verwerking van noten, pinda’s, lupine of sesam in het gehele bedrijf
– Kruisbesmettingsvraagstukken meetbaar maken met eiwitbenadering
– Beheer van actuele allergenen gegevens van verwerkte grondstoffen in systeem inclusief aanvullende eiwit-gegevens per grondstof, per allergeen.

Inkoopvoordeel

Huijbregts Groep koopt wereldwijd poeder-grondstoffen in. Doordat wij onafhankelijk zijn en grote hoeveelheden inkopen, kunnen wij een goede prijs bieden aan onze klanten!

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels heel wat kennis over grondstoffen verzameld. Benieuwd naar deze kennis? Neem dan contact met ons op!

Volledige traceerbaarheid

Bij Huijbregts Groep gaan we voor volledige traceerbaarheid! Zo kunnen wij met één druk op de knop zien hoe een eindproduct tot stand gekomen is. Welke grondstoffen zijn er gebruikt? Waar zijn deze ingekocht? Hoe is de kwaliteit van deze ingrediënten? Waar komt het eindproduct uiteindelijk terecht? Zo hebben wij inzicht in de gehele reis die een grondstof aflegt. Van leverancier naar Huijbregts en van Huijbregts naar klant. Dit is zowel mogelijk bij grondstoffen die door Huijbregts zijn ingekocht als bij grondstoffen die zijn aangedragen door de klant. Dit is allemaal vastgelegd in het door onszelf ontwikkelde softwaresysteem.

Korte en betrouwbare levertijden

Huijbregts Groep organiseert een complete logistieke dienstverlening. Eindproducten worden verpakt in verpakkingseenheden op maat en gelabeld naar wens van de klant. Just-in-time leveringen, minimale- en maximale opslag behoren tot de standaardmogelijkheden.

Meer weten over de diensten van Huijbregts Groep? Neem contact op met één van onze accountmanagers!