Onze klanten zijn:

Voedselproducenten

Voedselproducenten laten het mengen van hun pre-mixen volledig aan ons over. Van inkoop tot kwaliteitscontrole, van productie tot logistiek. Wij nemen graag de volledige outsourcing van onze klanten over. Door alles uit te besteden aan Huijbregts Groep hebben onze afnemers minder rompslomp en meer efficiency.

Ingrediëntenindustrie

Producenten en leveranciers van grondstoffen in de levensmiddelenindustrie schakelen ons in om te zoeken naar de beste verwerking van hun grondstoffen. Hierbij maken we gebruik van onze state-of-the-art procestechnologie. De kennis van onze levensmiddelentechnologen wordt hierbij gecombineerd met de mogelijkheden van onze procestechniek.

Ontwikkelaars en formulators

Ontwikkelaars en formulators hebben in Huijbregts Groep een goede partner. Zij kiezen ervoor om de productie van hun pre-mix ontwikkeling aan ons uit te besteden. Huijbregts Groep heeft een uitgebreide kennis van grondstoffen opgebouwd. Met deze kennis kunnen de juiste keuzes voor verwerking gemaakt worden.

Referenties en kennismaking

Welke bedrijven bij ons klant zijn, zouden we graag vertellen. Maar wij garanderen geheimhouding als het gaat om klanten en recepten. Voor al het overige zijn we transparant. Onze dienstverlening kent geen geheimen. Dus maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek of een bedrijfsbezoek.