Een leven lang ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom hebben we sinds 2002 een eigen bedrijfsschool. Je kunt hier opleidingen en cursussen volgen. Alle lessen worden gegeven in het Huijbregts Innovation Centre, door onze eigen bedrijfsdocenten.

Opleiding procesoperator

In samenwerking met ROC Ter AA bieden we de opleiding Procesoperator aan in een BBL-traject. Dat kan op MBO 2, 3 of 4-niveau. Diverse bedrijven in regio Helmond hebben zich hierbij aangesloten zodat ook zij hun medewerkers een opleiding kunnen laten volgen.

Taalcursus Nederlands

Ook verzorgen we taalcursussen Nederlands aan medewerkers die Nederlands als tweede taal hebben. Niet-Nederlandse collega’s krijgen in kleine groepjes les. Daarbij sluiten ook medewerkers van andere bedrijven uit de regio aan.

Externe opleidingen

Huijbregts geeft medewerkers niet alleen via de bedrijfsschool een kans zich te ontwikkelen, dat kan ook via externe trainingen, cursussen en opleidingen. Als je er voor open staat kun je via Huijbregts Groep ook extern een opleiding, training of een cursus volgen.