Voedselveiligheid op topniveau!

Om kwaliteit en voedselveiligheid te garanderen voeren wij 100% ingangs- en uitgangscontrole uit in ons eigen laboratorium. Hierbij maken we o.a. gebruik van een Nir-Scan (Near-Infrared Spectroscopy). Op aanvraag van de opdrachtgever doen we extra kwaliteitstesten.

Om een goed allergenenbeleid te kunnen voeren hanteren we de volgende maatregelingen:
– Geen verwerking van noten, pinda’s, lupine of sesam in het gehele bedrijf
– Kruisbesmettingsvraagstukken meetbaar maken met eiwitbenadering
– Beheer van actuele allergenen gegevens van verwerkte grondstoffen in systeem inclusief aanvullende eiwit-gegevens per grondstof, per allergeen.    
                                                                                                                                                                                                                            

Voedselveiligheid is ons bestaansrecht.     

Op elke plek in ons bedrijf wordt deze geborgd. We zijn erkend volgens de GFSI standaard FSSC 22000 en Risk Plaza.  We werken geurgescheiden en met geconditioneerde ruimtes; hierdoor sluiten we kruisbesmetting uit.

Certificaten 
Om compleet te zijn:
FSSC 22000
Risk Plaza
• SQMS
• SKAL 
• Kosher
• Halal 
• RSPO 
• UTZ