U kent ons beter dan u denkt

De kans is groot dat u vandaag iets heeft gegeten wat verwerkt is in onze fabriek. Want in 80% van de eetmomenten in Nederland zitten poederstoffen die wij hebben gemengd.

Onze klanten
Wij werken voor voedselproducenten, bedrijven in de ingrediëntenindustrie en ontwikkelaars of formulators. We bedienen onze afnemers vanuit onze locatie in Helmond, Nederland en sinds april 2021 ook vanuit Massanes, Spanje.

Kwaliteit, voedselveiligheid en leverbetrouwbaarheid

Voedselveiligheid staat bij Huijbregts hoog in het vaandel. Op alle mogelijke manieren wordt de voedselveiligheid geborgd, van inkoop tot productie, van logistiek tot kwaliteitscontrole. Huijbregts Groep is gecertificeerd volgens de wereldwijde standaard FSSC 22000 en Risk Plaza.

Huijbregts Groep doet er alles aan de kwaliteit en voedselveiligheid te borgen. Hiervoor is een eigen laboratorium ingericht, er wordt een allergenenbeleid gevoerd en is het bedrijf als vanzelfsprekend gecertificeerd voor FSSC 22000 en Risk Plaza.

Op de koffie?

Met eigen ogen zien wat Huijbregts Groep doet?
Bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn van harte welkom voor een bedrijfsbezoek. 
Vul het bezoekersformulier in via de contactpagina!  

Belangstellenden vanuit het onderwijs?
Regelmatig geven wij rondleidingen aan verschillende niveaus uit het onderwijs. Van primair onderwijs tot universiteit! Interesse? Vul dan het bezoekersformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!