Mengers1000x300

Kernwaarden

Ondernemend
Huijbregts Groep is een ondernemend bedrijf. Het bedrijf is in staat om adequaat te anticiperen op (toekomstige) vragen uit de markt. Dit is met name te danken aan het ondernemerschap van de familie Huijbregts en haar medewerkers.

Dienstverlenend
Huijbregts Groep is een dienstverlener pur sang. Onze ruim 200 medewerkers bieden u graag de best mogelijke service met een glimlach.

Innoverend
Binnen Huijbregts Groep wordt continu geïnnoveerd. Waar mogelijk wordt een nieuwe werkwijze of nieuw systeem geïmplementeerd om een nog betere, kwalitatief hoogwaardigere, voedselveiligere en efficiëntere dienstverlening te kunnen bieden.

Ter ondersteuning van het innovatieproces van Huijbregts Groep, de (voedings)industrie en huishoudens/consumenten is het Huijbregts Innovation Centre (HIC) ingericht. Met het HIC wordt kennisoverdracht tussen onderwijs en bedrijfsleven maar ook tussen toeleverancier en afnemer in een 'open-innovatie-cultuur' gestimuleerd. Klik hier om meer te lezen over het HIC.

Pro-actief
Als geen ander staat Huijbregts Groep bekend om de alertheid op de ontwikkelingen van de grondstoffenmarkt. De medewerkers van het bedrijf zijn steeds bezig met de mogelijkheden die de markt biedt en met de kansen die daarmee gepaard gaan.

Kwaliteit, voedselveiligheid en leverbetrouwbaarheid
Voedselveiligheid staat bij Huijbregts hoog in het vaandel. Op alle mogelijke manieren wordt de voedselveiligheid geborgd, van inkoop tot productie, van logistiek tot kwaliteitscontrole. Huijbregts Groep is gecertificeerd volgens de wereldwijde standaard FSSC 22000 en Risk Plaza.

Een van de onlangs gerealiseerde procesinnovaties zijn de High Care ruimtes. In deze ruimtes is kruisbesmetting geheel uitgesloten. 

U bevindt zich hier: Home Organisatie Kernwaarden